Kvíz „Riverdale“: Ako dobre poznáte zloduchov úspešnej šou CW?

Entertainment News/riverdalequiz How Well Do You Know Villains Hit Cw Show


Riverdales postavy sú jedny z najpopulárnejších popkultúrnych osobností dnešnej doby a veku, s ohľadom na druh sledovania, ktoré má šou CW. Od svojho začiatku predstavenie okrem živej akčnej verzie najobľúbenejších komiksových postáv prinieslo aj množstvo antagonistov, ktorí boli považovaní za rovnako vrstevnatých a rovnako vypočítavých ako protagonisti. Nasleduje tento odsek a Riverdale Kvíz, ktorý je založený na rôznych maličkostiach o Riverdale darebáci a ako sa ukázali ako prekážky v živote ostatných postáv na obrazovke, ktoré stvárnili iní herci, ktorí sú súčasťou Riverdaleovho hereckého zoznamu.



1) V sezóne 5 v Riverdale sa stal súrodencom jednej z jeho hlavných postáv záhadný záporák, ktorý bol zodpovedný za väčšinu drámy v sezóne 4. Ako sa volá táto osoba?

a) Oreo

b) Jellybean

NAŽIVONastala chyba. Skúste neskôr prosímKlepnutím zapnete zvuk Ďalšie informácie Reklama

c) Zmrzlinový sendvič



d) Nič z vyššie uvedeného

2) Koho si Clifford Blossom najme, aby uniesol a mučil vlastného syna Jasona v sezóne 1 v Riverdale?

a) Mustang

b) vyššie



c) Aventador

plážový dom corona del mar

d) Huraccan

3) Jeden z Riverdaleových darebákov prinútil jedného z ich adoptívnych detí, aby sa oženil s druhým. Kto to je?

a) hrach sladký

b) Hermoine Lodge

c) ružový kvet

d) Geraldine Grundyová

4) Alice Cooper bola počas prvých epizód od svojho debutu v šou videná emocionálne zneužívať a zanedbávať jednu z hlavných postáv Riverdale. Kto je tá postava?

a) Archie

b) Jughead

c) Veronika

d) Betty

5) Kto je zodpovedný za zabitie postavy „Poppa Poutine“ v šou?

a) Andre

b) Jughead

c) Ostatné

d) Hermoine Lodge

6) Ako sa volá gang zločincov, ktorý vedie FP Jones?

a) Southall Serpents

b) Prímorské hady

c) Southside Hads

d) Nič z vyššie uvedeného

7) Ktorý z nasledujúcich členov Riverdale cast prichádza o život pre Hermoine Lodge?

a) Clifford Blossom

b) Joseph Svenson

c) Chata Hiram

d) Michael Minetta

8) Ktorého hlavného antagonistu z Riverdale označil Sweet Pea za „hrdinu“?

a) Čierna kukla

b) Červená kukla

c) Chata Hiram

d) Ostatné

9) 21. epizóda Riverdale odhaľuje skutočnú identitu Black Hooda. Kto je odhalený?

a) Archie

b) Jughead

c) Hal Cooper

d) Hrach sladký

10) Ako sa volá hlavný drogový páni z Riverdale vesmíru po tom, čo sa ujme svojej pozície?

a) Sugarman

b) Jingle Jangle

c) Boogeyman

d) Nič z vyššie uvedeného

11) Ktorá z nasledujúcich skupín postáv je bývalým členom Southside Serpents?

a) Žiadne z nižšie uvedených

b) Jingle Jangle

c) Archie

d) Alice Cooper

12) Ktorá z nasledujúcich skupín Riverdale postáv je jedným z vodcov cyklistického gangu Southside Serpents?

a) Betty Cooper

b) Veronica Lodge

c) Hrach sladký

d) Chata Hiram

13) Keď sa gang Červeného kruhu zmienil o určitom protivníkovi, ktorého nazvali „Muž v čiernom“, o kom to hovorilo?

a) Čierna kukla

b) Hrach sladký

c) Chata Hiram

d) Nič z vyššie uvedeného

14) Keď Archie a Jughead idú navštíviť FP Jonesovú vo väzení, navrhne pouličné preteky s členmi jeho gangu, ktorí sú vonku. Čo sa podľa pôvodného návrhu chystalo na víťaza?

a) Kontrola nad Southside High

b) Ruka Veroniky Lodgeovej v manželstve

c) Bicykle vlastnené Jonesovým gangom

d) Nič z vyššie uvedeného

15) Jedna z mála streľieb organizovaných vo vesmíre šou je pripísaná Black Hoodovi. Na koho sa Čierna kukla údajne pokúšala zamerať?

a) Molly Hooper

b) Archie Andrews

c) Fred Andrews

d) Išlo o necielenú streľbu organizovanú The Black Hood s cieľom poslať správu, ktorá vedie k niektorým obetiam

ako vytvoriť skratku snapchat

Odpovede: 1-b, 2-a, 3-c, 4-d, 5-a, 6-c, 7-d, 8-a, 9-c, 10-a, 11-d, 12-a, 13-c, 14-a, 15-c

PREČÍTAJTE | Skeet Ulrich z Riverdale a Lucy Hale z Katy Keene spozorovali, že sa chystajú na obed PREČÍTAJTE | Čistá hodnota Cole Sprouse: Koľko zarába herec „Riverdale“? PREČÍTAJTE | KJ Apa sa stretla s priateľkou Clarou Berry počas prestávky v Riverdale a zastrelila ČÍTAJTE | Herečka „Riverdale“ Camila Mendes sa rozchádza s krásnym Graysonom Vaughanom PREČÍTAJTE | Camila Mendes odhaľuje, či má Veronika zášť voči Archie & Betty v Riverdale

Získajte najnovšie informácie zábavné správy z Indie a z celého sveta. Teraz sledujte svoje obľúbené televízne celebrity a aktualizácie televízie. Republic World je vaša jedinečná destinácia pre trendy Bollywoodske správy . Nalaďte si dnešný deň a buďte informovaní o všetkých najnovších správach a titulkoch zo sveta zábavy.