Čas aktualizácie a obdobie údržby Destiny 2 sezóny vybraného programu

Technology News/destiny 2 Season Chosen Update Time

kto je najlepším hráčom Fortnite na svete do roku 2020

Sezóna Vyvolených, známa tiež ako Sezóna 13, bude ďalšou významnou sezónou v Destiny 2. V rámci novej sezóny môžu fanúšikovia očakávať, že do hry dorazí množstvo nového obsahu, ktorý obsahuje nové prevody, štrajky, úlohy a oveľa viac. K dispozícii bude tiež veľa ďalšieho obsahu pre hráčov, ktorí už expanzie vlastnia. Aj keď je už jasné, že nová expanzia Season of the Chosen má byť uvedená na trh 9. februára 2021, dovoľte nám poskytnúť vám presný čas vydania a zistiť, či bude prebiehať údržba.



Prečítajte si tiež | Kde je zbraňová laboratórium v ​​Firebase Z? Ako vyriešiť terčové puzzle?



Čas aktualizácie Destiny 2

Nová expanzia Destiny 2 Season of the Chosen by mala byť na serveroch zverejnená 9. februára okolo 17:00 GMT. Bungie potvrdil, že hra bude na krátku dobu z dôvodu údržby stiahnutá z režimu offline.

NAŽIVONastala chyba. Skúste neskôr prosímKlepnutím zapnete zvuk Ďalšie informácie Reklama

Údržba sa má začať o 8:00 PST (16:00 UTC). Okolo 8:45 PST (16:45 UTC) budú hráči vyradení zo všetkých aktivít, pretože v tomto období bude hra offline. Hráči sa budú môcť prihlásiť do hry až po 9:00 PST (17:00 UTC).



Prečítajte si tiež | Mass Effect Legendary Edition PC Požiadavky: Minimálne a odporúčané špecifikácie

V tomto okamihu bude na serveroch pre všetky platformy zavedená nová aktualizácia Destiny 2 3.1.0 a budú k dispozícii nové poznámky k aktualizácii Destiny 2. Hráči sa môžu znova prihlásiť, keď bude nová aktualizácia k dispozícii. Je však pravdepodobné, že ich hra zaradí do poradia. Bungie vysvetlil, že pri pokuse o prihlásenie do hry môžu hráči čeliť problémom, pretože na pozadí bude stále prebiehať údržba.

Očakáva sa, že udržiavacie obdobie bude ukončené okolo 10:00 PST (18:00 UTC).



Prečítajte si tiež | Mapa skúšok Destiny 2 tento týždeň: Aké sú skúšky Osiris Rewards?

Hráčom na herných konzolách bolo odporúčané, aby svoje konzoly reštartovali a potom sa v prípade problémov po aktualizácii pokúsili nainštalovať novú aktualizáciu 3.1.0. Fanúšikovia Destiny 2 by si tiež mali uvedomiť, že po zavedení novej expanznej aktualizácie Season of the Chosen sa očakáva, že z hry bude odstránených množstvo zbraní a brnení.

Prečítajte si tiež | Destiny 2 Trials Map This Week: Trials of Osiris Loot And Rewards

Obrázkové kredity: Bungie