Čas a dátum vydania Mafia Definitive Edition boli oficiálne oznámené

Technology News/mafia Definitive Edition Release Time


Mafia Definitive Edition je remakom hry Mafia, ktorá bola vyrobená v roku 2002. Tento remake bol oznámený v máji 2020 a dátum vydania bol naplánovaný na september 2020 pre všetky hlavné herné platformy - Microsoft Windows, PlayStation 4 a Xbox Jeden. Hra je zasadená do kompletne remodifikovanej verzie mesta Lost Heaven, ktoré vychádza z mesta Chicago z 30. rokov. Dátum a čas vydania tohto remaku trilógie sú konečne oznámené.



Prečítajte si tiež | Štatistiky Nickmercs Warzone: Zistite štatistické údaje COD týkajúce sa populárnych herných streamov



ako získať juggernaut vo warzone

Dátum a čas vydania Mafia Definitive Edition

Čas vydania Mafia Definitive Edition

Vývojári 2K potvrdili, že dátum vydania Mafia Definitive Edition je stanovený na 25. septembra vo väčšine častí sveta vrátane Veľkej Británie. Pretože pôjde o celosvetové uvedenie na trh a nebude sa týkať konkrétnych regiónov, každý bude môcť hru dostať na svoje platformy súčasne s malými až žiadnymi časovými rozdielmi v závislosti od časových pásiem. Načasovanie pre každý región je uvedené nižšie:

NAŽIVONastala chyba. Skúste neskôr prosímKlepnutím zapnete zvuk Ďalšie informácie Reklama

Prečítajte si tiež | Ako medzi nami sťahovať na PC? Je medzi nami hrať zadarmo? Poznať podrobnosti



je gorila Ivan stále nažive

24. september 2020

  • 16:00 PDT
  • 17:00 UTC
  • 18:00 CDT
  • 19:00 EDT
  • 20:00 BRT

25. september 2020

to, čo sa stalo heidi na amerike, má talent
  • 00:00 BST
  • 01:00 CEST
  • 01:00 SAST
  • 02:00 MSK
  • 07:00 SGT
  • 8:00 JST
  • 09:00 AEDT
  • 11:00 NZST

Pre všetkých hráčov, ktorí vlastnia Mafiu II na platforme Steam, môžu upgradovať na Definitive Edition bez toho, aby im boli účtované nejaké ďalšie poplatky. To platí pre hráčov, ktorí vlastnia Mafiu III aj na PS4, Xbox One alebo Steam a môžu upgradovať na túto Definitive Edition. Pre tých, ktorí chcú mať remake prvej hry Mafia, si ju môžu teraz predobjednať za 40 dolárov. Mafia II: Definitive Edition bude k dispozícii samostatne za 30 dolárov a Mafia III: Definitive Edition bude stáť okolo 30 dolárov.



Prečítajte si tiež | Fortnite Team Rumble Disabled Vedieť, prečo je Team Rumble Disabled

Mafia Definitive Edition Systémové požiadavky

  • Vyžaduje 64-bitový procesor a operačný systém
  • VY: Windows 10 64-bit
  • Procesor: Intel Core-i7 3770 3,4 GHz / AMD FX-8350 4,2 GHz
  • Pamäť: 16 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 5700
  • DirectX: Verzia 11
  • Skladovanie: 50 GB voľného miesta
  • Zvuková karta: Kompatibilné s DirectX

Prečítajte si tiež | Kroky sťahovania Fire Booyah zdarma. Kroky Vedieť všetko o dvoch nových zbraniach

Kredity za promo obrázky: Mafia Twitter @ mafiagame